Muziek in Kasteel Hernen

15 augustus 2019 - 18 augustus 2019
00:08

MUZIEK IN KASTEEL HERNEN, een intensieve viool- en pianocursus voor jonge musici vanaf 10 jaar.

Voor de negentiende maal Muziek in Kasteel Hernen, masterclasses viool gegeven door Ilona Sie Dhian Ho.

Deze intensieve vioolcursus is bedoeld voor jonge violisten vanaf 10 jaar als ondersteuning van en aanvulling op hun reguliere studie bij een privédocent, op een muziekschool of aan een conservatorium.

Ilona Sie Dhian Ho is als docente verbonden aan het Conservatorium van Groningen en aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Naast lessen worden de deelnemers begeleid bij hun zelfstudie en oefenen zij zich in ensemblespel.

Op zondag 18 augustus, aanvang 14.00 uur, vindt het SLOTCONCERT plaats, uitgevoerd door de deelnemers aan de cursus. Hieraan leveren waarschijnlijk ook jonge pianisten, leerlingen van Michail en Elena Markov, een bijdrage.

Informatie en reserveren: tel.0487-531387 of mail: brediusstichting@outlook.com