Bredius Pubquiz en online ontmoeting

Datum
08 mei 2021
15:05 - 16:05


Beste Vrienden van de Brediusstichting 

We hebben elkaar nu een lange tijd al niet meer in persoon kunnen ontmoeten, en ook op korte termijn zal dat niet gaan lukken. De Brediusstichting heeft besloten om voor de zomer nog een bijeenkomst te organiseren die online (via zoom) zal plaatsvinden op zaterdag 8 mei om 15:00 uur, zodat we elkaar toch nog kunnen ontmoeten. Ter voorbereiding voor die bijeenkomst sturen we u nu graag een lekkernij en verdere informatie.  

De afgelopen weken heeft de Brediusstichting met onze twee stagiaires Imke Seising en Harry Brazier en in samenwerking met de studenten van het Radboud Creative Collective heel hard gewerkt om in een online omgeving een inspirerende pubquiz te maken. De quiz kunt u geheel op eigen gelegenheid en in eigen tempo maken.

Voor algemene informatie over onze bijeenkomst op 8 mei zie onze website: http://bit.ly/bredius. De pubquiz kunt u openen in uw browser door te klikken op http://bit.ly/bredius-pubquiz op deze webpaginaMocht u niet beschikken over een computer, dan kunnen we u, op uw verzoek, een geprinte versie van de quiz toesturen, helaas pas na de zoomontmoeting op 8 mei. 

De uiterst pittige pubquiz (u bent gewaarschuwd!) begint met een klein filmpje met welkomstwoord. Vergeet hierbij niet het geluid van uw computer goed aan te zetten zodat u het welkomstwoord aan het begin goed kunt beluisteren. Vervolgens kunt u dan slide voor slide de presentatie doorklikken en de quizvragen in eigen tempo maken. De door uzelf bijgehouden antwoorden kunt u vergelijken met de juiste antwoorden aan het einde van de gehele presentatie en dan kunt u uw totale score berekenen. Stuur die vervolgens vóór zaterdag 8 mei, 13:00 uur naar Theo Theunissen (theo.theunissen@gmail.com), die bij onze online ontmoeting om 15:00 uur de winnaar bekend zal maken.    

 Op zaterdag 8 mei ontmoeten we elkaar in een zogenaamde digitale omgeving die ‘zoom’ heet.  Voor degenen onder u die nooit eerder met ‘zoom’ hebben gewerkt, is er een algemene Nederlandse instructie voor het gebruik van zoom op youtube te vinden: 
https://www.youtube.com/watch?v=bqtOhK-jV1o 

Wie toch nog vragen heeft over hoe dit allemaal technisch werkt, kan die stellen aan Theo Theunissen (theo.theunissen@gmail.com). 

Die online ontmoeting zal een bijzondere gelegenheid worden waarbij wij ons als nieuw bestuur graag aan u voorstellen, waarbij we samen kunnen napraten over de quiz en waarbij we vervolgens samen het glas kunnen heffen op een genoeglijke middag. Wij wensen u veel plezier bij het maken van de quiz en zien uit naar ons samenzijn!  

 

Met een hartelijke groet namens de Brediusstichting en graag tot ziens op 8 mei!  

Daniëlle Slootjes, Theo Theunissen, Mariëtte Verhoeven, Martijn Prins en Victoria van Aalst